Lobilerden Kareler 002

Geçen Hafta başladığımız Lobilerden Kareler köşemize devam ediyoruz. Bu hafta Tamer Yiğit, Muhammed Soysal ve Utku Uluer‘in arşivinden seçtiğimiz 7 kareye yer vereceğiz. Karelerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.

Acı 1984 – Güzeller Güzeli Deniz Akbulut elinde silahıyla (Utku Uluer’in arşivinden)

Lobilerden Kareler 002 namus düşmanı

NAMUS DÜŞMANI 1986 – Özlem Onursal, Metin Akpınar, Sümer Tilmaç ve Zeki Alasya

SEYYAR KAMİL (1987) filminden video kaset kiralama dükkanı – Osman Cavcı, Aydemir Akbaş ve Tuncay Akça (Tamer Yiğit’in arşivinden)

DAĞLAR KIZI REYHAN 1969 – Filiz Akın ve Kartal Tibet

ANKARA EKSPRESİ 1970 – Kayhan Yıldızoğlu, Filiz Akın ve SS subayı Kadir İnanır

Arım balım Peteğim 1971 – Türkan Şoray – Cüneyt Arkın ve Cevat Kurtuluş

Arım balım Peteğim 1971 – Assolist Türkan Şoray ve Cüneyt Arkın

Lobilerden Kareler 002

Uzun süredir “neden ağırlıklı olarak filmlerden yakaladığımız karelerden oluşturduğumuz galerileri sunduğumuzu” bize sordular. Kaliteli görseller ve çekilmiş fotoğrafları görmek isteyen çok fazla kullanıcı var. Son dönem sitemize epey katkı sağlayan Muhammed Soysal‘ın da önerisi ile Cuma günleri yayınlanacak bir “Lobilerden Kareler” köşesi yapmaya karar verdik. Yani haftaya film karelerinden yakalanmış görsellerle başlayıp hafta içini lobilerden kareler ile kapatacağız artık. Bu bölümde görsellerin çoğaltılabilme ve haksız kazanç sağlama ihtimaline karşı özel arşivlerden alınmış  görsellere logo ve sitemizin ismini ekleyeceğiz. Görselleri beğenip bir sunum veya kitapta kullanmak isterseniz, yüksek çözünürlülük için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir