25. James Bond filminin çekimleri başladı

Pek çok Yeşilçam filmini konusuyla ve müzikleriyle etkileyen James Bond serisinin 25. filminin çekimleri başladı

Pek çok Yeşilçam filmini konusuyla ve müzikleriyle etkileyen James Bond serisinin 25. filminin çekimleri başladı

Filmin yönetmenliğini Cary Joji Fukunaga yaparken, Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli</em> de yapımcılığını üstleniyor. Daniel Craig’in beşinci kez Ian Fleming’in 007 James Bond karakterini canlandıracağı filmin kadrosuna yeni giren isimler arasında, Rami Malek de yer alıyor.
James Bond Yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli, 25. Resmi James Bond filminin çekimlerinin 28 Nisan 2019 tarihinde başlayacağını onayladı.
Albert R. Broccoli’nin şirketi EON Productions ve Metro Goldwyn Mayer Stüdyoları’nın yapımı olan filmin yönetmenliğini Cary Joji Fukunaga yapıyor. Daniel Craig ise beşinci kez Ian Fleming’in 007 James Bond karakterini canlandırıyor.

Metro Goldwyn Mayer 25. James Bond sinema filmini, Amerika’da 8 Nisan 2020’de United Artist Releasing aracılığıyla, Birleşik Devletler’de ve tüm dünyada ise 3 Nisan 2020’den itibaren Universal Pictures International ve Metro Goldwyn Mayer aracılığıyla izleyicilere ulaştıracak.

Yönetmen Cary Joji Fukunaga bu filmde, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright’ın rollerine geri döndüğünü ve yeni katılan oyuncular arasında Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen ve Rami Malek’in bulunduğunu belirtiyor.

Pek çok Yeşilçam filmini konusuyla ve müzikleriyle etkileyen James Bond serisinin 25. filminin çekimleri başladı

Filmin Konusu:

Bond, aktif hizmetten ayrılmış ve Jamaika’da sakin bir hayatın keyfini sürmektedir. CIA’den eski dostu Felix Leiter yardım için kendisine başvurunca huzuru kısa sürer. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarma görevi beklenilenden daha tehlikeli bir hal alır. Bond, tehlikeli yeni teknolojilerle silahlanmış, gizemli bir kötü adamın peşine düşer.

Mekanlar:

007 yapımı, Birleşik Devletler’de Pinewood Stüdyoları’nda, dış mekanlarda ise Londra, İtalya, Jamaika ve Norveç’te gerçekleşecek.
Filme dair Wilson ve Broccoli şunları söylüyor, “Ian Fleming’in simgesel James Bond karakterini yarattığı ve <em>Dr No</em> ile <em>Live And Let Die</em> filmlerinin çekildiği Jamaika’ya, Daniel Craig’in 007 serisindeki beşinci filmi olan Bond 25 ile döndüğümüz için heyecanlıyız.

Etkinlik, Jamaika’da bir zamanlar Ian Fleming’in evi olan ve 1952’de James Bond karakterini yarattığı yer olan GoldenEye’da yapıldı. Ian Fleming adada 12 roman ve kısa hikayelerden oluşan iki koleksiyon yazmış. GoldenEye’ın sahibi ve işletmecisi Island Outpost, daha önce ise Island Records’un sahibi olan Chris Blackell’e ait.
İlk 007 filmi, <em>Dr No’nun </em>yapımcıları Albert R Broccoli ve Harry Saltzman, Fleming’in altıncı romanı. Sean Connery’nin rol aldığı film 1962’de Jamaika’da çekilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir